Een professionele bedrijfsfilm met een bijzondere boodschap
Liever luisteren dan lezen? Ervaar hieronder direct mijn stem.

Jouw bedrijfsfilm: anders dan anders

“We moeten een bedrijfsfilm laten maken”. De opdracht lijkt makkelijk. Toch is het zonde wanneer het resulteert in een standaard bedrijfsfilm. Of in een boodschap die niet duidelijk is. Onderscheid je bedrijf met ‘Je Eigen Journaal’, een bedrijfsvideo waarin niet het bedrijf, maar de boodschap en de mens centraal staan.

Laat jezelf zien

“Een prachtige video, een duidelijke boodschap. Maar wie zitten er nu achter dat bedrijf?” Herkenbaar? Mensen maken het verschil. Laat jezelf zien en horen, dat is het idee achter ‘Je Eigen Journaal’. Simpel maar doeltreffend, want mensen doen zaken met mensen.

Jouw boodschap, persoonlijk gebracht

In ‘Je Eigen Journaal’ brengen we de boodschap van jouw bedrijf in beeld. Met een hoogst persoonlijke noot; jij doet zelf jouw verhaal. Een bedrijfsfilm met herkenbaarheid en een persoonlijke boodschap. Niet zomaar een standaard riedeltje over jouw bedrijf. Zo maak je een klik met potentiële klanten.

Maak die klik met jouw video

Door jezelf te laten zien en horen in je bedrijfsfilm, is de kans op een klik groter. Jij brengt zelf jouw boodschap over. De klik die wij creëren tijdens de opname, komt terug in jouw video. Breng jouw bedrijf in beeld, anders dan anders.

Superieure beeldkwaliteit

We nemen jouw bedrijfsfilm op in superieure beeldkwaliteit. We zetten professionele cameramensen in, die onder andere werken voor nationale tv-zenders. Wij werken met de meest moderne apparatuur. Dit geldt ook voor het geluid. Zo krijgt jouw bedrijfsfilm de hoogst mogelijke kwaliteit.

Hoe onderscheid jij je met jouw bedrijfsfilm?

Door de technologische ontwikkelingen is het maken van video’s voor iedereen bereikbaar geworden. Zo zijn er ook legio aanbieders van bedrijfsfilms. Waar kies je dan voor? Wij kiezen voor kwaliteit en een persoonlijk verhaal. Wat is jouw verhaal?