TV-commercials: flitsend of ingetogen, altijd overtuigend ingesproken
Liever luisteren? Ervaar hieronder direct mijn stem.

Wek vertrouwen met een warme stem in jouw tv-commercial

Of je nu een vrolijke of serieuze boodschap hebt, een warme stem die vertrouwen wekt, werkt voor jouw tv-commercial. Sinds de jaren ’90 spreek ik al tv-spots in. Je profiteert dus van een stemacteur met jarenlange kennis en ervaring. Luister naar mijn stem in een van de onderstaande voorbeelden of maak een afspraak om kennis te maken.

Jouw boodschap, op de juiste manier gebracht

Een tekst inspreken is één, een boodschap overtuigend overbrengen is van een heel andere orde. Je wilt dat jouw reclamespot impact heeft. De manier van inspreken is daarbij net zo belangrijk als de stem. In de loop der jaren heb ik vele tv-commercials ingesproken. Daarom:

  • Spreek ik meerdere versies in van jouw tv-commercial, zodat je altijd een geschikte variant hebt
  • Neem ik jouw boodschap op in een professionele studio, met een technicus die mij regisseert
  • Hebben we altijd goed overleg om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen

Daarnaast schrijf of herschrijf ik ook teksten voor commercials, om de boodschap goed toe te spitsen op jouw doel en doelgroep. Uiteraard in samenspraak. Een goede reden om altijd eerst kennis te maken.

Heb jij mijn stem gehoord?

Je herkent mijn stem misschien wel als je ‘m hoort. Ik heb mijn stem onder andere verleend aan Vodafone, Sky Radio en De Telegraaf. Daarnaast speelde ik in tv-spots van T-Mobile en Frisia Financieringen. Het kan dus heel goed zijn dat je mij al eens hebt gehoord.

De stem op beeld

Bekijk de voorbeelden.

Kijk hier voor meer voorbeelden van de stem op beeld

Van tv naar internet

Het belang van internet is enorm gegroeid in de laatste decennia. Zo ook het gebruik van online video en videocommercials op internet. Zo is het spectrum video uitgebreid met:

  • Productvideo’s
  • Instructievideo’s
  • How-to-video’s
  • Internetcommercials
  • Promo’s

Ook deze videoproducties heb ik al voorzien van gesproken tekst. Samen met jou werk ik graag aan een succesvolle video voor internet met een passend ingesproken tekst. Bespreek je vragen met me, zo komen we samen tot een mooi eindresultaat.

Van inspreken tot live presenteren

Ik doe meer dan tv-commercials inspreken. Zo kun je ook mij inzetten voor:

Zullen we eens kennismaken?