Videoproducties: voice-over, complete bedrijfsfilm en meer.
Liever luisteren dan lezen? Ervaar hieronder direct mijn stem.

Videoproducties: van voice-over tot complete bedrijfsfilm

Een doeltreffende videoproductie vraagt om vakmanschap. Hoe wordt jouw bedrijf in beeld gebracht? Welk verhaal vertel je, vertel je zelf jouw verhaal of kies je ook voor een voice-over? Je wilt je investering terugverdienen, anders heeft het laten maken van een video geen nut. Laat mij daarom meedenken over jouw videoproductie. Samen komen we tot het beste resultaat.

Volledige bedrijfsfilm

Een echt eigen bedrijfsfilm, dat is ‘Je Eigen Journaal’. Niet alleen het bedrijf, maar ook de mensen achter het bedrijf staan centraal in dit concept. Ik verzorg de complete videoproductie, van opname tot eindmontage. Het resultaat: een bedrijfsfilm die zich onderscheidt door het persoonlijke verhaal.

Voice-over voor jouw videoproductie

Is er al een videoproductie gemaakt of gepland, en zoek je daar nog een voice-overstem bij? Serieus, enthousiast, rustig of juist gedreven, als stemacteur kun je met mij alle kanten op. Beluister de voorbeelden op de pagina voice-over.

De stem draagt

Een videoproductie zonder stem is niet compleet. Een mooie warme stem draagt de verhaallijn. Ook muziek speelt een grote rol in een video. De combinatie muziek én stem maakt jouw videoproductie helemaal af.

Eerst mogelijkheden bespreken?

Of je nu al een videoproductie gepland hebt, of nog in de beginfase zit, de verhaallijn en jouw ideeën doornemen is altijd een goed plan. Zeg maar gerust een must. Zo ontstaan de beste producties. Neem daarom gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.