Raymond Lorié, aangenaam…

Spreken en Presenteren

Inspreken en Voice-over

Filmen en Produceren

Raymond Lorié, aangenaam…

Spreken en Presenteren

Inspreken en Voice-over

Filmen en Produceren

Liever luisteren dan lezen? Ervaar hieronder direct mijn stem.

Over Raymond

Veel bedrijven onderschatten het belang van presentaties, bedrijfsfilms en de keuze voor een stem bij hun boodschap. De waarde van eenheid van beeld, geluid en presentatie wordt vaak onderschat, waardoor de boodschap niet goed wordt overgebracht. Die bedrijven missen daardoor kansen en dat vind ik jammer.  Ik help jou graag die kansen te grijpen en het beste te halen uit jouw marketingactiviteiten.

Mooie dingen maken met leuke mensen

Heb ik overal een antwoord op? Nee, maar in een goede samenwerking met goede energie komen de antwoorden vanzelf. Daar komt mijn lijfspreuk ook vandaan:

“Ik maak mooie dingen met leuke mensen”

Even voorstellen

Ik ben Raymond Lorié, allround presentator, stemacteur, voice-over en producent. Ik laat zwijgende letters op papier spreken met mijn stem. Ik produceer bedrijfsfilms waarin niet alleen het bedrijf, maar ook de boodschap en de mens centraal staan. Jouw boodschap overbrengen en je doelgroep raken, doe ik met volle overtuiging. Aanvoelen, inleven, inspelen en improviseren is mijn kracht.

Mensen raken, connectie maken

Live voor een groot publiek staan, of alleen in de beslotenheid van een studio voor het inspreken en/of produceren van reclamespots. Luisteren en me verplaatsen in de doelgroep vormt altijd de basis. Op die manier maak ik verbinding met jouw publiek. Mensen raken, een connectie maken en ze binden aan jouw organisatie. Als ik het erover heb, word ik al blij.

Communiceren is luisteren, luisteren is communiceren

Presenteren begint met luisteren. Actief luisteren naar mensen. Presenteren is communiceren. Daar geloof ik in. Mijn manier van presenteren kenmerkt zich door energie, betrokkenheid, respect, humor en uitstraling. Wat en waar presenteer ik? Van alles en overal: op de radio, televisie en op de bühne. Van commercials en voice-overs tot productpresentaties, evenementen, congressen en beurzen.

Maar ik doe meer.

Ik draag bij aan de promotie van je producten, diensten en/of bedrijf door middel van korte bedrijfsfilms (Je Eigen Journaal). Voor ieder aspect zet ik mijn expertise in: het opnemen, inspreken én produceren.

Een rijkdom aan ervaring

Mijn eerste wijze presentatielessen kreeg ik van de legendarische Gerrit den Braber bij AVRO’s Minjon. In de jaren daarop heb ik gewerkt voor lokale, regionale en landelijke radio- en tv-zenders. De kennis en kunde uit die jaren zijn verrijkt met vele duizenden uren ervaring. En kundigheid x ervaring = vakmanschap. Wil je meer weten?