Voice-over: warme betrouwbare stem. Luister zelf.
Liever luisteren dan lezen? Ervaar hieronder direct mijn stem.

Ervaren voice-over maakt jouw verhaal compleet

Een commercial of video is een belangrijke uiting van jouw bedrijf. Hoe de boodschap overkomt wordt mede bepaald door de stem. Met mijn jarenlange ervaring als voice-over weet ik als geen ander hoe een stem een uiting kan maken of breken. Jouw boodschap, jouw tone of voice. Ik maak jouw verhaal compleet.

Een professionele voice-over

Bij een professionele video hoort een professionele stem. Herkenbaar, vertrouwd, zonder dat de luisteraar direct weet wie de commentaarstem is. Een stem die vertrouwen wekt, omdat je hem kent. Die stem heb je nu gevonden.

Herkenbare stem, maar…

Een herkenbare stem in een video heeft een voordeel: het schept vertrouwen. Veel mensen herkennen mijn stem, zonder mij te kennen. Dat heeft als voordeel dat de focus niet ligt op de stem of de persoon achter die stem, maar op het verhaal.

Variatie van ingesproken zaken waarbij de stem de dragende factor is.

Voice-Over 1 (2:41)

Voice-Over 2 (2:12)

Corporate & Industrial (2:32)

Promo’s (2:19)

De stem draagt jouw productie

Een goede voice-over draagt jouw verhaal. Het gaat om meer dan alleen de tekst. De combinatie van muziek en stem maken de videoproductie tot één geheel.

Wat je mag verwachten

Wanneer je kiest voor een professionele voice-over, krijg je meer dan enkel een ingesproken tekst. Wat je van mij in ieder geval mag verwachten is, dat ik:

  • Jouw tekst inspreek, passend bij de sfeer van de productie
  • Inspreek in een professionele studio
  • De audio in hoogste kwaliteit aanlever

Voice-over of stemacteur?

Naast voice-over ben ik ook stemacteur. Dat is niet exact hetzelfde. Waar een voice-over een verhaal vertelt, brengt een stemacteur vaak een korte (commerciële) boodschap over. Met beide heb ik meer dan 20 jaar ervaring, toch blijft het iedere keer een uitdaging om er iets unieks van te maken. Daag jij mij uit?